Jazz clubs “Nederland”

  De Jazz Agenda Deel Nederland  ()

door Jean-Pierre

Bezoek regelmatig deze webpagina zo beschikt u over recentste N.O jazz info. Klik ” http://leard.be/jazz/ “ vast bij je favorieten.
maar lees eerst deze disclaimer

‘Jazz Evenementen Carrousel      HIER 

screenshot Disclaimer: screenshot

Niettegenstaande de grote zorg omtrent de juistheid van de gegevens zijn fouten en/of veranderingen altijd mogelijk, gelieve daarom altijd contact te nemen met de organisatie, of mogelijks een andere bron te raadplegen. De uitgever kan niet verantwoordelijk gesteld worden. * meer . . .`

 ♦

( ik wil terug naar intro:
TERUG home (ico  naar Jazz Agenda Intro )


Stichting Oude Stijl Jazz Etten-Leur (NL)


Contact : P/a. B. Rijnen Bazuinlaan 63 4876 AD Etten-Leur Telefoon: +31 (0)76 5020425website: http://www.jazzettenleur.nl E-mail: info@jazzettenleur.nlDe Linde Wij verwelkomen u graag voor de optredens van de “3e zondag van de maand” concerten bij het ………. Meer

=> Momenteel geen publieke “N.O. Oude Stijl” optredens ontvangen


 

Jazzclub Zuid-Limburg Heerlen ()

website: www.jazzclubzuidlimburg.nl mail: info@jazzclubzuidlimburg.nl Jan Renders, secretaris Jazzclub Zuid Limburg Dr. Ir. Bungestraat 73 6419 BW Heerlen.Tel. 045-5713102 Nieuwe locatie : Auberge de Rousch aan de Kloosterkensweg 17 te Heerlen (Welten). Entreeprijs € 15,00, donateurs € 10,00, jeugd (onder 23) € 7,50

zo 24/02/2019 zal Sunset Swing Jazzband voor een swingende middag zorgen,
meer info! 

zo 31/03/2019 Willie Ashman Original Jazz Band om 14.00 uur
Deze Band is meer dan 30 jaar een begrip in de Europese traditionele jazzwereld.


TERUG home (ico  naar Jazz Agenda Intro


 

Oude Stijl Jazzsociëteit Eindhoven ()

website: http://www.osje.dse.nl EINDHOVENSE JAZZCLUB OSJE “De Ronde” Tongelresestraat 146, Eindhoven . Aanvang: 14:00 uur tot 17u. Toegangsprijzen: € 5,00.€; vrienden, begunstigers en sponsoren vrij entree.

=> Momenteel geen publieke “N.O. Oude Stijl” optredens ontvangen


The Dutch George Lewis Society ()

de vroegere Charlestown Jazzclub Nijmegen gaan door zonder clubconcerten, maar wel enkele keren per jaar een speciaal concert organiseren

Zo 30/03/2019 : Het  Creole Clarinets  kwartet, 20.00 uurBrasserie van Hotel Van der Valk, Rijksweg 1 6584 AA Molenhoek (Lb),   Tel. O24 358 01 55.
Entree: € 15,- p.p.

Bezetting :  Thomas L’Etienne en Uli Wunner, rieten , Frederik van den Berghe, drums en Harry Kanters piano.

Inlichtingen:   John van Zuidam, voorzitter: E: ineke.johnvanzuidam@kpnmail.nl
M.: 06 305 45 772


Ad van Beerendonk De Wiel 10, PN Helmond   ()

Ad van Beerendonk De Wiel 10, 5701 PN Helmond, Nederland
Tel: 0492–599890 Mobiel: 06-24615580
E-mail: a.beerendonk1@chello.nl
Website: http://www.burgundystreetjazzclub.nl

=> Momenteel geen publieke “N.O. Oude Stijl” optredens ontvangen


Spelletjescafé De Zandloper Breda ()

Zandbergweg 67 te Breda

=> Momenteel geen publieke “N.O. Oude Stijl” optredens ontvangen


 TERUG home (ico naar Jazz Agenda Intro


Boerke Verschuren Breda ()

Ginnekenmarkt 13 Breda

Cafe Boerke Verschuren (gratis parkeren om de hoek op het Schoolakkerplein)

=> Momenteel geen publieke “N.O. Oude Stijl” optredens ontvangen


Café Ginniken Breda ()

=> Momenteel geen publieke “N.O. Oude Stijl” optredens ontvangen.


Café Oncle Jean Breda ()

Ginnekenweg 338 | 4835 NM Breda

=> Momenteel geen publieke “N.O. Oude Stijl” optredens ontvangen.


Sin City Seven Jazzclub Breda (

Café Greendoors, Ginnekenweg 14 in Breda Optreden begint om 15.00 uur. De toegang is gratis. Onze maandelijkse optredens vinden plaats op elke 2e zondag van de maand.

=> Momenteel geen publieke “N.O. Oude Stijl” optredens ontvangen


Sgt. Pepper’s Jazz-Club Enkhuizen ()

Het

Peperhuis, Wierdijk 18, Enkhuizen.Website: http://www.sgtpeppersjazzclub.nlContact: Sgt.Peppers Jazzclub

=> Momenteel geen publieke “N.O. Oude Stijl” optredens ontvangen


Harry Kanters rubriek ()

(bron: harrykanters.wixsite.com/pianist) E-mail: 4kanters@ziggo.nl Site: www.harrykanters.nl Harry Kanters is een virtuoze pianist in de diverse stijlen van de traditionele Jazz. Zijn specialisme omvat Ragtime, New Orleans, Stride, Swing en vroege Bebop. Mede door zijn omvangrijke repertoire is Harry een populair pianist bij ‘All Star’ bezettingen en een veelgevraagd gastsolist bij uiteenlopende bands

‘How About Rita?’ gaat maandelijks bij ‘Café Sientje’ Ginnekenweg 334 Breda spelen:  in 2019 de laatste woensdagen van de maand. Café Sientje HowAboutRitaHowAboutRita Facebook

wo 27/02/2019 Café Sientje How About Rita?
‘How About Rita?’ geeft maandelijks op woensdagavond een vrolijk concert in Café Sientje, een ideale manier om de week doormidden te breken. Het café wordt daarvoor aangepast en omgedoopt in “Sientje Jazz Club”.
Café Sientje, Ginnekenweg 334 Breda. Aanvang 20:30 hr. Gratis entree. Komt allen langs, support live muziek!

Jazz @ Lanzas

– Legendarische jazz in café Lanzas Elke laatste zondag van de maand kunt u als jazz-liefhebber terecht in museumcafé Lanzas. Daar kunt u genieten van de beste jazzmuzikanten in Breda met de vrij toegankelijke concertserie Jazz in Lanzas. Iedere editie kunt u luisteren naar live jazzmuziek met een nieuw thema, onder begeleiding van een wisselende groep muzikanten. www.stedelijkmuseumbreda.nl/cafe-lanzas Het Stedelijk Museum Breda is een museum voor erfgoed en geschiedenis van de stad Breda en voor actuele beeldcultuur. Adres: Boschstraat 22, 4811 GH Breda, Nederland Café Lanzas : links van de hoofdingang
De bar van Lanzas is open, dus geniet tijdens het concert van onze lekkernijen. Lanzas werkt met merken die staan voor kwaliteit, duurzaamheid en fairtrade.
De concerten zijn vrij toegankelijk. Kom op tijd – het aantal zitplaatsen is beperkt! Lanzas is toegankelijk voor rolstoelen.

 Wisselende thema’s en muzikanten De opvolgende concerten hebben ook steeds een eigen thema:

10/03/2019: the Music of Walt Disney
14/04/2019 :the Music of Billie Holiday

Noteer ook alvast de volgende data:

27/02 How About Rita? bij Sientje Jazzclub
10/03 Jazz @ Lanzas: ‘Music of Disney’ met Antoine Trommelen
17/03 Swingclub in Hotel Keyser
27/03 How About Rita? bij Sientje Jazzclub
28/03 Creole Clarinets (L’Etienne/Wunner) Boerke Verschuren (€10,=)
05/04 100 jaar Nat King Cole met o.a. Blenkhorn/van Lint in Boerke (€10,=)
14/04 Jazz @ Lanzas: ‘Music of Billie Holiday’ met Shaunette Hildabrand


Oldschool Jazz Zwolle, te 8011 Zwolle ()

Bilderberg Gandhotel Wientjes, Stationstraat 7 Iedere derde zondag van de maand organiseren wij een ‘Oldschool Jazz’ middag in Zwolle. Aanvang 15.00 uur. Toegang gratis. Adres ga naar de Home page en klik voor meer info op de foto van de band: www.oldschooljazz.nl

=> Momenteel geen publieke “N.O. Oude Stijl” optredens ontvangen.Joep Peeters en Co activiteiten ()

73d0be203aae5b043b04bcf44cba7321_hdmail: joepwick@ziggo.nl voor zijn volledige a)genda klik op agenda. website => http://www.joeppeeters.nl Joep Peeters is gespecialiseerd in Jazz & Dansmuziek 1900-1960. Hij speelt piano, vibrafoon, saxofoon, zang, en is daarnaast bandleider, componist, tekstdichter, muziekhistoricus, arrangeur en presentator.

Joep’s Recente nieuwsbrief nr 308  ⬅︎ 

=> Momenteel geen publieke “N.O. Oude Stijl” optredens ontvangen


Jazz O’leans Traditional Jazzband ()

JazzO’leans is een sinds kort bestaand orkest uit Etten-Leur. Het werd gevormd door een aantal jazzmuzikanten die al eerder met elkaar speelden in diverse orkesten. Een nieuw orkest dus, maar met vele jaren ervaring in het spelen van oude stijl jazz. De muziek van dit orkest is gebaseerd op de muziek uit New Orleans, hetgeen uit de naam ook blijkt, maar de muzikanten schromen niet om ook andere stromingen uit de klassieke jazz ten gehore te brengen.

=> Momenteel geen publieke “N.O. Oude Stijl” optredens ontvangen.


 

of terug naar boven klik => TERUG-1

gebogen pijl naar rechts  Naar de aparte pagina New Orleans Jazz Extra


TERUG home (ico  naar Jazz Agenda Intro


Louis Armstrong

( w_L_Nr_Online16092123 )


screenshot Disclaimer screenshot

Redacteur: Jean-Pierre:

niettegenstaande de grote zorg omtrent de juistheid van de gegevens zijn fouten en/of veranderingen altijd mogelijk, gelieve daarom altijd contact te nemen met de organisatie, indien mogelijk of een andere bron te raadplegen. De uitgever kan niet verantwoordelijk gesteld worden.
Alle opmerkingen en tips over deze nieuwsbrief en/of over Jazz evenementen in het algemeen zijn welkom bij jean-pierre.beirens@volvo.com of bij leard@me.com en kunnen na ruggespraak al dan niet worden ingebracht.

Foto’s en vermeldingen:Alhoewel we ernaar streven om alle foto’s te voorzien van hun vermeldingen wanneer we die op de site publiceren, is dat toch niet altijd mogelijk. Vaak worden ze naar ons gestuurd zonder de nodige informatie. Als u, de fotograaf, een van uw foto’s meent te herkennen, zeg het ons dan aub, we zullen de nodige vermeldingen er onmiddellijk bij zetten, of de foto verwijderen. Hetzelfde geldt voor videoclips, tekeningen, enz…Een foto aanbieden aan de site voor publicatie gebeurt volledig op verantwoordelijkheid van de aanbieder die verklaart in orde te zijn met alle auteursrechten en toestemmingen terzake. Daardoor vervalt alle verantwoordelijkheid daaromtrent voor de webmasters van deze site.In alle gevallen kunnen de webmasters besluiten om elk item (foto, videoclip, afbeelding,…) te verwijderen zonder enige verantwoording.Ieder gebruik van foto’s, videoclips of afbeeldingen die op deze site geplaatst zijn is onderworpen aan de toestemming van de auteurs.De website is op geen enkele wijze verantwoordelijk voor de inhoud en informatie geleverd door derden en de inhoud van externe websites.

Terug naar boven klik HIER TERUG-1

Ronddraaiende kubusbezoek ook onze pagina New Orleans Jazz Extra


 TERUG home (ico naar Jazz Agenda Intro